Huisstijl hanteren

De huisstijl en het logo van je bedrijf wordt doorgevoerd in de app.op maat gemaakt

De inwerkapp is uniek en op jouw ideeën afgestemd! Spar samen met onze experts om een op maat gemaakte inwerkapp te ontwikkelen die past bij jouw bedrijf.eigen cms-systeem

Beheer de app gemakkelijk vanuit je eigen CMS-systeem. Zo kan je de app zelf up-to-date houden met tekst, foto's en video's.

Een inwerkapp laten ontwikkelen

Een inwerkapp is ideaal voor als jij regelmatig nieuwe collega’s moet inwerken. Deze app vergemakkelijkt het inwerkproces, doordat de nieuwe collega alle belangrijke informatie op de app kan vinden. Hierdoor bespaar je dus veel tijd met het inwerken van nieuw personeel. Je kunt je eigen app samenstellen. Hieronder lees je onze standaard mogelijkheden.

Standaard mogelijkheden

Wij kunnen de volgende mogelijkheden bieden voor een inwerkapp:
•    Bedrijfsinformatie 
•    Plattegrond 
•    Overzicht medewerkers
•    Huisregels 
•    Contactgegevens

Wij komen graag met je in contact!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een inwerkapp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we samen sparren over jouw applicatie op maat.

testimonial

wat vinden onze klanten?

 • Voor Papa John's Nederland heeft AppMKB een gave loyaliteits app voor onze klanten gebouwd. Zeer snelle service, communicatief en klantvriendelijk. Overigens hebben ze als experts proactief meegedacht in de mogelijkheden.

  ZAFIRA VAN BERKEL

  Local Store Marketing Manager bij Papa John's Pizza
 • Heerlijk om direct zaken te kunnen doen! Het feit dat ik geen enkel verstand heb van het maken van apps was al vanaf het eerste contact geen enkel probleem. Ik werd snel en vakkundig geholpen door de uitstekende accountmanagers.

  KLEIS SORGDRAGER

  Sr. Advisor Design & Traffic bij ManpowerGroup
 • AppMKB geeft goed maatgericht advies. Heeft verstand van zaken geeft goede tips die passen bij wat de klant wenst. Voor Makro Nederland heeft AppMKB een store locator app gebouwd voor intern gebruik. Prima prijs kwaliteit verhouding.

  LUUK STRIJKER

  Store Manager bij Makro
 • Voor Dusseldorp BMW heeft AppMKB een gave app gebouwd waarin klanten relevante informatie altijd bij de hand hebben. Plezierige partij om mee samen te werken, meedenkend in zowel concept als proceskant.

  MICHIEL VAN TONGEREN

  Marketing Manager bij Dusseldorp BMW