is een nieuws- & veiligheidsapp iets voor jouw bedrijf?

Snelle en juiste communicatie is van groot belang voor elk bedrijf. Nu tijdens een crisisperiode is dit nog veel belangrijker.

Een nieuws- & veiligheidsapp geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om je personeel van de juiste informatie te voorzien. zodat zij aan alle regels van veiligheid kunnen voldoen. Dit geldt niet alleen nu in de Coronatijd, maar ook daarna is het belangrijk om collega’s te informeren. Met een app kan je ervoor zorgen dat iedereen zich houdt aan gestelde veiligheidsafspraken.

jouw eigen app

Al dit soort zaken kunnen perfect in een app toegevoegd worden. Deze app kan in je eigen huisstijl worden ontworpen. Deze is vervolgens alleen toegankelijk voor je personeel. Hiermee voldoet de app dus direct aan de AVG (digitale veiligheid).

Doordat wij gebruik maken van een gebruiksvriendelijk CMS kun je de app zelf volledig beheren. Je kan altijd zelf pagina’s aanmaken en vullen. Daarnaast kan je een pushbericht sturen naar alle gebruikers op dat moment. De app wordt zo ingericht dat er ingelogd wordt met gebruikersnaam en wachtwoord. Aan de achterkant kunnen deze gegevens voor elke gebruiker gewijzigd worden. Zo kan je dus zelf regelen wie er wel of niet gebruik kan maken van de app.

voordelen nieuws- & veiligheidsapp

Werkgevers kunnen informatie makkelijk delen en aanpassen.

Werknemers kunnen informatie makkelijk raadplegen in een overzichtelijke app.

Afronding van bepaalde onderdelen in de app zijn te monitoren.

De app geeft zowel werkgever als werknemer het vertrouwen in het werken in een veilige omgeving.

toegepaste functies voor medewerkers (achter de inlog)

In de app is het mogelijk om verschillende functionaliteiten toe te passen. Zo heeft elke app natuurlijk ook basisonderdelen, welke standaard toegepast zijn. Zo kan je in de de app zelf pagina’s aanmaken, teksten en afbeeldingen toevoegen, je eigen nieuwsfunctie vullen en pushberichten instellen waarmee je gebruikers direct op de hoogte kan stellen van nieuwe ontwikkeingen.

belangrijke onderdelen in de nieuws- & veiligheidsapp

  • RIVM afspraken inzien
  • Bedrijfsafspraken protocollen, werkmethodes, veiligheid en hygiëne overzicht
  • Plattegronden van het bedrijf
  • Contactgegevens
  • Agenda
  • Nieuws

De veiligheidsapp is ook nog uit te breiden met een test over veiligheid. Ook is er de mogelijkheid tot het toevoegen van een RSS feed vanuit de website van RIVM. Dan zullen de dagelijkse updates altijd hierin te vinden zijn.

uitbreidingen naar bedrijfsapp

Mocht je nog meer uit je app willen halen, dan is de veiligheidsapp ook uit te breiden naar een bedrijfsapp. Deze kan dan ook openbaar gemaakt worden, met daarin een apart gedeelte waarin medewerkers kunnen inloggen met eigen gegevens. In het openbare gedeelte kan je bijvoorbeeld de bedrijfsinformatie weergeven, openstaande vacatures delen en contactgegevens laten zien.

kosten

Jouw eigen nieuws- en veiligheidsapp begint al vanaf 1495,-
Deze prijs in inclusief het eerste jaar de kosten van het CMS, de hosting en updates. Dit is wel exclusief de kosten van een Apple licentie à 99,-
De kosten voor de uitbreiding met een RSS feed en de kosten voor een veiligheidstest zijn op aanvraag.

wij komen graag met je in contact!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een veiligheidsapp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we samen sparren over jouw veiligheidsapp of applicatie op maat.