Wie is AppMKB

AppMKB is als app specialist voor MKB-bedrijven gestart in 2012. Sinds 2020 zijn de klanten van AppMKB overgenomen door dotsolutions. De naam AppMKB wordt alleen gebruikt voor deze website.

dotsolutions

dotsolutions is een full-service internetbureau, gevestigd in Hoogeveen. Wij leveren verschillende diensten aan onze klanten, zoals websiteontwikkeling, websiteontwerp en online marketing. Binnen dotsolutions hebben wij een groot team van experts op het gebied van app, website, webshop en maatwerk ontwikkeling. Binnen dotsolutions is kennis van verschillende CMS-systemen waaronder wordpress, woocommerce en dotcontent.

Specialist op gebied van maatwerk apps

Wij zijn gegroeid naar specialist op het gebied van maatwerkapplicaties. Recentelijk hebben wij nog weer vier maatwerk apps ontwikkeld: bedrijfsapp, inwerkapp, veiligheidsapp en communicatieapp. Hoe we dat voor elkaar gekregen hebben? We begonnen in 2010 al met het ontwikkelen van apps in een nogal onoverzichtelijke markt. Het was destijds niet eenvoudig om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van apps en hoe je daarmee zakelijke wensen kon realiseren. Daarbij was het ook onduidelijk hoe duur het was om een app te ontwikkelen. Hoewel er op verschillende websites oplossingen werden geboden door app-ontwikkelaars, konden zij nooit concreet zijn over de kosten. Dat moest anders vonden we. Deze markt moest worden opgeschud. We moesten vernieuwend zijn. En dat zijn we. Wij bieden concrete pakketten met duidelijke prijzen. Wij werken hierdoor transparant en nemen jou mee in het bouwproces.

Wat kost een app

Wij horen vaak dat een app heel erg kostbaar is, maar dat ligt er echt aan wat je nu precies wilt. Bij ons heb je al een app vanaf ongeveer € 1.000,= met € 350,= aan jaarkosten (prijzen 2020).

Wij komen graag met je in contact!

Jij kunt jouw wensen voor een app met ons bespreken, maar wij kunnen jou ook informeren over de beste app voor jouw business. Neem vrijblijvend contact met ons op! Dan kunnen we samen sparren over jouw applicatie, op maat gemaakt.