Eindeloze mogelijkheden

Er zijn genoeg mogelijkheden voor een succesvolle app. Wij bieden apps gericht aan medewerkers en apps gericht aan bedrijven.  Met een app kun je het je klanten makkelijker maken of je medewerkers.

Een app voor medewerkers

Hoe makkelijk is het als je medewerkers een app hebben van jouw bedrijf, waarin de belangrijkste zaken staan vermeld?!. Denk hierbij aan klantinformatie, spelregels, contactadressen, planning, contract en loongegevens. Deze gegevens zijn in één oogopslag zichtbaar.

Bij het maken van een dergelijke app kunnen wij ook de koppeling maken met de loonadministratie of een ander intern systeem. Zo kunnen jouw medewerkers altijd makkelijk navigeren naar alle belangrijke informatie.

Een app voor bedrijven

Een bedrijfsapp is voor elke branche interessant. Voor elk bedrijf kunnen er functionaliteiten worden toegevoegd die passen bij de business. In de afgelopen jaren hebben wij diverse apps gemaakt. Een voorbeeld hiervan is een app voor een vervoersbedrijf, waar chauffeurs op een handige wijze hun gegevens kunnen bijhouden. Een ander voorbeeld is een app voor een snackbarketen, met een bestelfunctie en menukaart met prijzen, die automatisch worden geüpdatet vanuit het hoofdkantoor.

Met een app biedt jij je klanten oplossingen en maak je het proces van informatie zoeken makkelijker. Zo kun je jouw klanten via de app laten bestellen, informatie laten inzien of direct in contact laten komen met jouw bedrijf. Dit zijn nog maar enkele mogelijkheden voor jouw app. Wil jij je klanten een andere oplossing bieden? Wij kunnen het voor jou regelen!

Veiligheids en/of informatie app

In de afgelopen periode is er veel vraag geweest vanuit het bedrijfsleven voor een informatie app en veiligheid app. Bedrijven zetten de app in om met hun personeel te communiceren. Ze nemen daar informatie in op over interne afspraken, veiligheid protocol, contactgegevens van leidinggevenden, plattegronden en nieuws. Vanuit de app kunnen ze eenvoudig ook push berichten sturen om collega’s te informeren over nieuws en afspraken. Zie de specifieke informatie over de veiligheid app.

Waar moet ik als klant starten?

Wil jij een app die perfect aansluit bij jouw bedrijf en diensten? Wil jij je dienstverlening verbeteren en het contact met klanten vergemakkelijken? Wij bieden tal van mogelijkheden voor jouw app. Bij ons weet je na één klik op de knop waar je aan toe bent qua kosten. Wij hebben de pakketten die wij aanbieden voor je op een rij gezet.

Wij komen graag met je in contact!

Jij kunt jouw wensen voor een app met ons bespreken, maar wij kunnen jou ook informeren over de beste app voor jouw business. Neem vrijblijvend contact met ons op! Dan kunnen we samen sparren over jouw applicatie, op maat gemaakt.